Meidenwerk Escape Room – Ronde 1 om 13:15 uur

Buk Buk Heiloo
01/04/2023
13:15

Klik op afbeelding om te vergroten.

Het is weer zover...

De Buk Buk wordt omgetoverd tot een heuse Escape Room, met dit keer als thema een mysterieuze vermissingszaak.

Je bevindt je in de aula van school, waar gisteravond een disco heeft plaatsgevonden. De slingers hangen nog en de confetti ligt op de grond. Zelfs de discolampen staan nog aan, want iedereen is gisteravond op verzoek van de politie snel vertrokken. Er is namelijk iemand vermist. De directeur van de school is nergens meer te bekennen...

Kom met je team (zes personen) achter de antwoorden op alle vragen, door de puzzels en opdrachten tot een goed einde te brengen. Ontcijfer codes van cijfersloten om naar de volgende kamer te kunnen en ontsnap uiteindelijk binnen de tijd, mét alle informatie, uit de Escape Room!

Tijd

Ronde  1
Aanwezig 13:15
Escape Room 13:30 - 14:15
Afsluiting 14:15 - 14:30

Locatie

Jongerencentrum Buk Buk Heiloo (Pastoor van Muijenweg 12, 1852 EH Heiloo)

Belangrijke informatie

Zorg dat je op de bovenstaande tijd aanwezig bent in het Jongerencentrum. Zo is er genoeg tijd om uitleg te geven en samen met je team een tactiek te bespreken! Na afloop van de Escape Room is er tijd om na te praten en even bij te komen van alle breinbrekers met wat drinken en lekkers :). De entreekosten van €2 kunnen bij aanvang contant of per pin worden betaald.

Wil je samen met vriendinnen deelnemen? Meld je dan allebei afzonderlijk aan voor dezelfde ronde!

Mocht je toch niet kunnen deelnemen, meld je graag even af bij Margriet: Margriet@jongerenwerkheiloo.nl.

De Meidenwerkers hebben er zin in, heel graag tot bij de Escape Room!

3 Plaatsen beschikbaar


Na aanmelden wordt er een bevestigingsmail verstuurd. De aanmelding is pas geldig waneer er op de bevestigingslink in deze mail wordt geklikt. Check ook je spambox!