Zomerkamp alles-in-1-dag!
groep 7 en 8

Sportveld aan de Sportlaan, Schoorl
12/07/2021
19:30

Zomerkamp Schoorl, alles-in-1 dag!


!! Let op: dit is de inschrijving voor de kinderen uit groep 7 en 8 !!

Op 12 juli vindt het alles-in-1 dag Zomerkamp plaats voor kinderen in de basisschoolleeftijd, uit Groet, Schoorl en Bergen. Helaas dit jaar nog geen volledig zomerkamp van 5 dagen, maar wel één hele leuke volle dag waarbij de vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen alles uit de kast trekken om de jeugd een onvergetelijke dag te laten beleven. Maandag 12 juli gaan de kinderen in groepen onder begeleiding het duin in.


De jongste deelnemers, uit de groepen 3, 4, 5 en 6, worden om 9.00 uur verwacht op het parkeerterrein bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Vanaf hier trekken zij, na een warming-up, te voet de duinen in. Gedurende de dag worden er verschillende spellen gespeeld en wordt er gezamenlijk wat lekkers gegeten. Neem zelf ook een lunchpakketje mee! Zo rond 16.30 uur zijn de kinderen weer terug op het startpunt.


Kinderen uit groep 7 en 8, hebben een eigen programma in de avond: dit start om 19.30 uur. Zij verzamelen op het Sportveld aan de Sportlaan in Schoorl voor een paar leuke avondactiviteiten in de buurt! Rond 22.00 uur zullen zij weer terug zijn.


Er is plek voor ongeveer 70 kinderen uit groep 3, 4, 5 en 6 en voor 35 kinderen uit groep 7-8.


Na inschrijving ontvangt men in de eerste week van juli een betaalverzoek voor

€ 2,50 per deelnemend kind.


Iedereen kan meedoen! Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met

Mireille Otto van het Jongerenwerk Bergen, 06-39754138 of m.otto@welzijnbergen.nlNa aanmelden wordt er een bevestigingsmail verstuurd. De aanmelding is pas geldig wanneer er op de bevestigingslink in deze mail wordt geklikt. Check ook je spambox!

Schrijf je hieronder in...
2 Plaatsen beschikbaar


Na aanmelden wordt er een bevestigingsmail verstuurd. De aanmelding is pas geldig waneer er op de bevestigingslink in deze mail wordt geklikt. Check ook je spambox!