Heiloo

Informatie over het jongerenwerk

Jongerenwerk Heiloo vindt het belangrijk dat jongeren lekker in hun vel zitten. We gaan met de jongeren in gesprek, daar waar zij zich begeven.

De jongerenwerkers zijn op straat terug te vinden, maar ook op bijvoorbeeld scholen, sportclubs en in het winkelcentrum. We maken deel uit van het Sociaal Team in Heiloo en coachen jongeren. Dat betekent dat de jongerenwerker altijd een passend proces met een jongere kan doorlopen, door coaching of professionele doorverwijzing. Daarnaast organiseert Jongerenwerk Heiloo samen met ruim 20 vrijwillige jongeren verschillende activiteiten voor verschillende doelgroepen, zoals Meiden- en Jongensavonden en het Zomerkamp Heiloo.

Jongerenwerk Heiloo richt zich op de jeugd en jongeren in Heiloo. We geloven in het belang van maatschappelijke participatie door inspraak van jongeren en willen

hen actief stimuleren zich persoonlijk te ontwikkelen en te groeien. Het jongerenwerk zorgt ervoor dat jongeren kunnen meedoen in de maatschappij, op hun eigen niveau, naar wens en behoefte, met inzet van hun talenten, vanuit eigen kracht met ondersteuning waar nodig. Het jongerenwerk staat midden in de samenleving, weet wat er speelt, stimuleert en ondersteunt meedoen in de samenleving. De jongerenwerkers vormen de verbinding tussen gemeente, inwoners en professionals, om zo samen te werken aan het verbeteren van leefbaarheid in het dorp en het stimuleren van initiatieven van bewoners en organisaties.

Het Jongerenwerk is een onderdeel van Stichting Trefpunt Heiloo.

Jongerenwerkers

Op deze plaats

Romy Vlaar
Jongerenwerker
Telefoon: 06 155 96 978
Ester Schotten
Jongerenwerker
Telefoon: 06 155 84 069

Nieuws

Partners

Van jongerenwerk

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

foto kim stolk pf lang