Akersloot – Storey Club

OVER JONGERENCENTRUM

 

De Storey Club is het jongerencentrum van Akersloot en bestaat al meer dan 50 jaar. De Storey Club heeft 2 ruimtes ter beschikking. In deze ruimtes worden activiteiten georganiseerd voor en door Akersloot met heleboel enthousiaste vrijwilligers.

De benedenruimte is de zogeheten café-ruimte en wordt gebruikt voor activiteiten voor kinderen uit de basisschoolleeftijd en mensen ouder dan 18 jaar. Deze activiteiten zijn onder meer: film-voorstellingen, kinderactiviteiten, themamiddagen en -avonden, darten, klassenfeesten, diverse optredens van bandjes en artiesten. Deze ruimte wordt ook gebruikt als oefenruimte voor bandjes en wordt gebruikt als vergaderruimte voor diverse verenigingen.

Op de eerste verdieping zit het zogeheten Internetcafé, dat de functie heeft van een Jongeren Ontmoetingsplek (JOP). Dit is een zeer goed uitgeruste PC- en game ruimte. Het bestuur heeft deze ruimte samen met de jongeren ingericht. Onder toezicht van het bestuur hebben een aantal jongeren een sleutel en code om toegang te krijgen tot deze ruimte. Hierdoor is deze ruimte open wanneer de jeugd daar behoefte aan heeft. Er is altijd wel een vertegenwoordiger van de jeugd aanwezig. De jongeren zorgen zelf voor het onderhoud, de inkoop en verkoop snoep en frisdrank en het vernieuwen van spullen van het Internetcafé.

Op maandagavond en woensdagmiddag is het internetcafé open voor de “Teens-In” voor jongeren van 12 tot 16 jaar. Daarnaast zijn er regelmatig extra openingen voor voorlichtingen en activiteiten voor jongeren.

 

Kim Stolk
Telefoon: 06 534 87 286
Soreyclub 1968-2010
straatnaambordje storeyclub

Openingstijden

Maandag 19:00 - 22:00 Teens In 12+
Dinsdag Geen reguliere opening
Woensdag 15:30 - 17:30 Teens In 12+
Donderdag Geen reguliere opening
Vrijdag Geen reguliere opening
Zaterdag Geen reguliere opening
Zondag Geen reguliere opening
Esternico 2