Schoorl – De Blinkerd

OVER JONGERENCENTRUM

Jongerencentrum de Blinkerd is geopend op woensdagmiddagen van 14.00 tot 17.00 uur. Deze woensdagmiddagen zijn speciaal voor bovenbouw kinderen van de basisscholen in Schoorl en Groet. Ook is er elke maand disco, meidenavond en jongensavond. Voor de meest actuele informatie kun je het beste kijken op Facebook en Instagram; Sylviaswb. 

Elke week is er op woensdagmiddag wel iets leuks te doen. Je speelt bijvoorbeeld een partijtje zaalvoetbal of levend stratego. Ook zijn er make-up middagen met selfies maken tot levend ganzenbord. Het afgelopen jaar kwamen er gemiddeld zo’n 15 tot 20 kinderen het jongerencentrum bezoeken. Het is één en al gezelligheid op de woensdagmiddagen. De één gaat tafeltennissen, de ander speelt op de Playstation en weer een ander zet gezellige muziek op via YouTube. 

Vrijwilliger

Indien je interesse hebt om als vrijwilliger bij het Jongerencentrum te helpen, kun je contact opnemen met Jongerenwerker Sylvia. 

Het jongerencentrum is het snelst te bereiken via de achterdeur van de Blinkerd. 

Informatie

Het Jongerencentrum is elke woensdagmiddag (van 14.00 – 17.00 uur) geopend. Daarnaast is er elke maand meidenavond, jongensavond en disco.

Melvin van den Berg
Telefoon: 06 573 79 497
Mireille Bot-Otto
Telefoon: 06 397 54 138

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 14:00 - 17:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
maikel 2