Limmen – Conquista

Over jongerencentrum

Stichting Ontmoetingscentrum Conquista heeft ten doel het beheren van een ontmoetingscentrum voor jeugd en jongeren, alsmede het bieden van mogelijkheden aan jeugd en jongeren voor een eigen cultuurbeleving en door het gelegenheid geven aan jeugd en jongeren om zelf activiteiten te organiseren.

Conquista geeft invulling aan de doelstelling door diverse activiteiten te organiseren in het pand Kerkweg 50 in Limmen. Op zaterdagochtend zijn er activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar, op woensdagmiddag zijn er activiteiten voor de jeugd van 9 tot en met 12 jaar,  vrijdag- en zaterdagavond voor de jeugd vanaf 12 jaar en op donderdagavond voor jongeren ouder dan 14 jaar. De activiteiten worden zoveel mogelijk met jongeren voorbereid en uitgevoerd. In de vakanties zijn er extra activiteiten.

Naast bovengenoemde activiteiten organiseert Conquista ieder jaar de avondvierdaagse in Limmen, het timmerdorp aan het einde van de zomervakantie en de Roefeldag (bedrijfsbezoeken door kinderen).

Meer weten over wat wij doen? Kijk op conquista.nl

De ambulant jongerenwerker in Limmen is Romy Vlaar van Stichting Welzijn Castricum.
Vragen over jezelf, je vriend/vriendin, je kind of een overlastsituatie of heb je een mooi idee voor jongeren in Limmen? Neem contact op!

Romy Vlaar
Telefoon: 06 111 05 594

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 13:30 - 17:00 Club (9 t/m 12 jaar)
Donderdag 19:00- 22:00 Chill Out (14+)
Vrijdag gesloten Iedere 3e vrijdag van de maand ClubMiX
Zaterdag 10:30 - 12:00 / 19:00 - 22:00 1x per maand Kids (4 t/m 9 jaar) / Bovenbouwfeest (groep 6, 7 en 8)
Zondag gesloten