Zomerkamp Schoorl

groep 4, 5 en 6

De Bokkeweidjes, Schoorlse Duinen
25/07/2023
08.45

Zomerkamp Schoorl

!! Let op: dit is de inschrijving voor de kinderen uit groep 4, 5 en 6 !!

Van dinsdag 25 juli t/m vrijdag 28 juli 2023 vindt het Zomerkamp Schoorl plaats voor kinderen van groep 4, 5 en 6 uit Groet, Schoorl en Bergen.

Vier hele leuke volle dagen waarbij de vrijwilligers van het Jongerenwerk in Bergen alles uit de kast trekken om de jeugd een onvergetelijke week te laten beleven.

De deelnemers worden om 8.45 uur verwacht op het parkeerterrein bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Vanaf hier gaan zij op de fiets de duinen in richting de Bokkeweidjes. Elke dag worden er verschillende spellen gespeeld. Neem zelf ook elke dag een lunchpakketje mee! Rond 16.15 uur zijn de kinderen weer terug op het startpunt.

Na inschrijving ontvangt men in juni een betaalverzoek voor
€ 60,00 per deelnemend kind.

Gezinnen die de bijdrage niet kunnen betalen kunnen contact opnemen met
Mireille Otto van het Jongerenwerk Bergen, 06-39754138 of m.otto@welzijnbergen.nl

Als je een voorkeur hebt om bij een vriendje of vriendinnetje in het team te willen, dan kun je maximaal één naam mailen naar m.otto@welzijnbergen.nl. We kunnen niet beloven dat jullie bij elkaar komen, maar we gaan zeker ons best voor jullie doen!

Na aanmelden wordt er een bevestigingsmail verstuurd. De aanmelding is pas geldig wanneer er op de bevestigingslink in deze mail wordt geklikt. Check ook je spambox!

Schrijf je hieronder in...

Deze activiteit zit helaas vol. Aanmelden is daarom niet meer mogelijk.