Zomerkamp Heiloo

Nog een paar weken en dan gaat Zomerkamp Heiloo 2021 van start! In de eerste week van de zomervakantie (12 t/m 16 juli) kunnen kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool en klas 1/2 van de middelbare weer genieten van een week vol leuke en sportieve activiteiten. 

Wij zoeken jou!
Ben je tussen de 16 en 30 jaar, vind je het leuk om activiteiten te organiseren voor kinderen en ga je een uitdaging graag aan? Dan ben jij de perfecte kampleiding. Samen met je team zorg je er voor dat zo’n 75 kinderen uit Heiloo een supertoffe week hebben, maar jij zelf natuurlijk ook. Het wordt een unieke ervaring die óók nog eens leuk op je CV staat!   

Het team van groep 7/8 zoekt nog leiding.
Als leiding ben jij de aanvoerder van een groepje van 6 kinderen uit groep 7/8. Samen met je groepje doe je leuke activiteiten en je maakt onderdeel uit van een super gezellig team.
We hebben al veel leuke activiteiten in de planning staan voor maandag t/m vrijdag, maar jou ideeën zijn natuurlijk ook heel erg welkom! Het programma is elke dag van 9:30 uur tot 16:30 uur.

Voor lunch en drinken wordt de hele week gezorgd en ’s avonds is er de mogelijkheid om met zijn allen te eten. Iedereen slaapt thuis. Uiteraard houden we rekening met alle geldende coronamaatregelen.

Lijkt het je leuk om mee te gaan als leiding? Of heb je er een vraag over? Neem dan snel contact op met jongerenwerker Ester: 06-15584069 of ester@jongerenwerkheiloo.nl 

Het Zomerkamp is een samenwerking tussen de Buurtsportcoach en Jongerenwerk Heiloo, mede mogelijk gemaakt door Rotary Club Heiloo 

zomerkamp